maanantai 3. toukokuuta 2010

Beginning

Noniin, tästä se nyt sitten lähtee... Elikkäs, täältä ruudun toiselta puolelta kirjoittelee Sanna, tuore islispennun onnellinen omistaja! :) Olen pian 18-vuotias lukiolaisneitonen Itä-Helsingistä. Harrastuksena mulla on ollut jo 9 vuoden ajan ratsastus ja sehän onkin tietty kaikkien huipputyyppien laji ;) Kotona asustaa myös walesinspringerspanieliuros Tico:

syyrialainen hamsteri Nala:

sekä kesyrotat Usva & Valo( kuvia ei nyt ole tarjolla =D).

Mutta sitten asiaan, eli toisinsanoen Ruutiin. Miten me sitten päädyttiin Ruutiin? No, olin ite niin pieni kun saatiin Tico meille, ettei sitä tietysti koulutettu niin kunnolla, ja ihan perhekoiraksi tuli :) Joten oon jo tässä viitisen vuotta "himoinnut" toista koiraa harrastuskaveriksi kaikenlaiseen ja selaillut kaikki mahdolliset koirarodut läpi. Päädyin monesti islantilaiseen, mutta aina se tökkäsi tohon haukkuherkkyyteen. Ajan myötä huomasin, ettei mikään muu rotu tuntunut niin "omalta", joten jostain piti tinkiä :)Aloin sitten selvittelemään pentutilannetta, ja niinhän siinä kävi että "hetken" päästä oltiinkin jo hakemassa hauvaa kotiin. Ruuti on kotoisin Ginfaxi's:n kennelistä, joka sijaitsee Koskenkorvassa. Viralliselta nimeltä Ruuti on Ginfaxi's Astrikur, ja Ruutilla on kolme veljeä ja kaksi sisarta. Tähän mennessä Ruuti on vaikuttanut tosi kivalta pakkaukselta. Energiaa on vaikka muille jakaa.. eikös sen pennun pitäisi joskus nukkuakin?

1 kommentti:

Henni S. kirjoitti...

Moi!

Piti sitä tulla tervetulotoivottamaan uusi islantilaisharrastaja mukaan ihanan rodun sakkiin, kun tämänkin pojan blogisivut löytyivät. Eli tervetuloa islantilaispiireihin! :D